echipa_6

Despre noi

by admin, februarie 6, 2015

Dragi cititori,

Echipa din spatele acestui website este o echipa tanara, formata din oameni entuziasmati care vor sa arate cat de fascinanta este tara noastra, Romania!

Avand in vedere ca traim intr-o lume in care lucrurile negative sunt foarte promovate, noi dorim sa ajutam Romania si sa prezentam tot ce e frumos si bun legat de aceasta tara.

Noi consideram ca avem o tara frumoasa, cu peisaje splendide si oameni frumosi, doar ca trebuie sa invatam sa vedem toate aceste lucruri. NU condamnam persoanele care vor sa viziteze si alte tari (noi insine am fost si in alte tari)! Noi ne dorim doar sa ajutam la cunoasterea tarii noastre atat din punct de vedere turistic, istoric, dar si din punct de vedere al meseriilor traditionale.

Ne-ar placea sa ajutam prin acest site la pastrarea traditiilor si a ocupatiilor traditionale din tara noastra!

Suntem inca la inceput.. asa ca va rugam sa nu fiti prea duri cu noi .. nu suntem de meserie „povestitori” (ba chiar suntem la polul opus :D ), insa ne straduim si avem incredere ca vom reusi sa crestem odata cu dezvoltarea acestui site.

Prin romania-fascinanta.ro, speram sa va fim de folos si sa formam o comunitate de prieteni care sa faca numai lucruri frumoase in tara lor!

Cu drag,

Echipa

 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>